У Києві на одній із вулиць міста сталася страшна НП, на ходу загорівся автомобіль.

Про це повідомляє "Київ оперативний".

У вівторок,31 березня в Києві на бульварі Лесі Українки сталася НП, на ходу загорівся автомобіль. На місце події викликали наряд патрульної поліції, бригаду рятувальників ДСНС і бригаду швидкої допомоги.

Скріншот з відео


Зазначимо, що вогонь охопив весь автомобіль, поки невідомо чи вдалося водієві і можливим пасажирам вистрибнути з нього чи ні. На даний момент інформації про потерпілих в результаті події немає.

Скріншот з відео


Також і невідомо, що стало причиною займання. Всі деталі і обставини події будуть встановлювати київські правоохоронці. Відзначимо, що на даний момент рух на цьому відрізку дороги трохи ускладнено.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Бульвар Леси Украинки. На ходу загорелся автомобиль. На месте сотрудники полиции и бойцы ГСЧС. Надеемся что обошлось без пострадавших. Информация уточняется.

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 30 maart 2020

Нагадаємо, у Києві п'яна мати трьох дітей влаштувала жорстке ДТП і вдавала пішохідом.

Як повідомляв Знай.uа у Харкові фанат Зайцевої на Ford не пропустив швидку допомогу на виклик, кадри ПП.

Знай.uа писав, у Києві банда в масках підпалила Range Rover, не помітивши камер - злочинців видала відео.