У Києві на Новоірпінській трасі в ніч на неділю, 29 березня сталася ДТП. Автомобіль Renault, рухаючись по трасі збив чоловіка, який йшов по центру проїжджої частини. Попередньо загинувший пішохід йшов посередині смуги.

Фото з місця події опубліковані на Facebook-сторінці dtp.kiev.ua.

ДТП, джерело Dtp.kiev.ua
ДТП, джерело Dtp.kiev.ua

ДТП, джерело Dtp.kiev.ua
ДТП, джерело Dtp.kiev.ua

Як стало відомо, що в результаті отриманих травм пішохід помер на місці події.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Деталі та обставини трагедії буде встановлювати слідство.

За 10 мин до смерти.... Летальное #ДТП с участием пешехода под Киевом #Автомобиль #Renault, двигаясь по Новоирпенской трассе совершил наезд на #пешехода. Предварительно погибший пешеход шёл посредине полосы. От полученных травм нарушитель скончался на месте происшествия. Детали аварии установит полиция.

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zaterdag 28 maart 2020

Нагадаємо, в Києві неадекватний водій не тільки не пропустив пішохода на обладнаному переході, а ще й покатав його на капоті свого авто. Про це розповіли в співтоваристві «Київ оперативний».

Водій автомобіля марки Mitsubishi вирішив, що не збирається пропускати пішохода, на що отримав зауваження від чоловіка.

Замість того, щоб пригальмувати і пропустити пішохода, неадекват натиснув на педаль газу і поїхав прямо на чоловіка, щоб не опинитися під колесами авто, йому довелося вчепитися за капот.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові два авто не поділили нічну дорогу, - знесений паркан і паркур на даху, кадри екстриму

Як повідомляє портал «Знай.ua» На мосту Патона підлітки влаштували ДТП з перекиданням, - відео за мить до аварії пояснило всі

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові копи потрапили в потрійне ДТП з "козирними" учасниками, - "винен той, у кого машина дешевше"