У Києві вчора приземлився літак з евакуйованими українцями з В’єтнаму. Цей переліт організував в‘єтнамський бізнесмен, щоб зібрати своїх громадян з території України, а МЗС України домовилося, щоб по дорозі відвезти українців додому.

Відразу після цього в мережі почала ширитися інформація про те, що нібито люди які приїхали відмовляються від обсервації та силою винесли двері аеропорту. Самі ж пасажири, які прилетіли в Україну цим літаком розповіли, що після 12-годинного перельоту кілька людей просто не витримали напруження через брак інформації.

Вдалося дістати відео з громадянами України, які повернулися із В’єтнаму, (із середини самого терміналу) у Борисполі. Як кажуть самі люди - 2 години вони просто очікували доки приймуть хоча б якесь рішення і потім у першої 10-ки просто здали нерви. Інші ж спокійно вийшли. Також, пасажири наголошують, що перед перельотом (який організував в‘єтнамський бізнесмен, щоб зібрати своїх громадян з території України, а МЗС України домовилося, щоб по дорозі відвезти українців додому) мови про обсервацію не було. Хоча, сам перевізник каже, що це була одна із основних умов перельоту. Відео ззовні: https://kyivoperativ.info/other/smotret-video-2672/

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 29 maart 2020


Пасажири розповіли, що відразу після цього всі люди почали виходити спокійно, при цьому відзначивши, що документи на обсервацію вони підписали ще в літаку.

"Я вже бачу купу різних пабліків постів, що типу дикі з В'єтнаму повернулися дикуни. Не вірте цьому! Річ у тому, що дуже було мало інформації і нічого ніхто не пояснював. 12 годин перельоту, 2 години очікування в терміналі. Нас не випускали з терміналу, і нічого не говорили, бо керівництво нічого не сказало. От в людей і здали нерви, перша партія людей, їх там 10 чоловік психанули та пішли і вирвалися силою. Це лише перші 10 чоловік, далі всі виходили спокійно по 5 чоловік. Я вже на паркінгу півтори години стою біля терміналі Б, чекаю поки приїде наша машина. Ми їдемо на обсервацію, а документи на обсервацію ми підписали ще в літаку", - зазначив пасажир, який летів цим літаком.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Covid-19 дістався і до ОДА - вірус забрав життя ексзамголови Міщенка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у США зафіксовано першу загибель немовляти з COVID-19.

Також "Знай.ua" писав, Кого з українців найбільше косить COVID-19 - у МОЗ здивували заявою по коронавірусу.