У Києві слідом із уведенням режиму карантину озвучили іще одну заборону, яка стосується надання стоматологічних послуг населенню.

Про це стало відомо із заяви чиновників міської ради Києва у неділю, 29 березня.

У заяві йдеться, що для киян тимчасово обмежили надання стоматологічних послуг, крім невідкладних випадків.

У Києві заборонили надання стоматологічних послуг, скріншот відео

У Кличка переконані, контакт стоматолога і пацієнта, зараженого коронавірусом, занадто тісний і може спричинити інфікування ще більшої кількості людей, в тому числі медперсоналу. Тому візити до стоматолога вирішили тимчасово обмежити.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

"Діяльність суб'єктів господарювання, яка передбачає надання стоматологічних послуг, а саме: ортодонтія, ортодонтична стоматологія, хірургічна стоматологія, терапевтична стоматологія, дитяча стоматологія, має бути тимчасово обмежено. Звичайно ж, крім невідкладних випадків", - резюмував радник Київського міського голови, секретар Штабу по ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Володимир Бондаренко.

Однак заборона не стосується екстремальних випадків, коли хворий зуб ставить під загрозу життя пацієнта - у подібних випадків хворий може звертатися до чергових лікарів, які будуть обслуговувати гострі випадки на період дії карантину у стоматології.

Нагадаємо, коронавірус в супермаркетах — інфікований Борис Джонсон знайшов вихід.

Як повідомляв Знай.uа, Лукашенко знайшов "ліки" від коронавіруса — це краще за трактор.

Знай.uа писав, гречка з автографом - українці висміяли показову "благодійність" Порошенка на карантині.