У Києві кур'єра служби доставки Glovo застали за небезпечним заняттям – хлопець з фірмовим рюкзаком за спиною їхав на велосипеді, тримаючись однією рукою за драбину тролейбуса. Відповідне відео опублікували в співтоваристві «Київ оперативний» у соцмережі Facebook.

«Б - безпека. До речі, якщо хто не знав, співбесіда в Glovo триває рівно 10 хвилин. Цікаво, таких спеціально набирають?», - пише автор посту.

Б - безпека. До речі, якщо хто не знав, співбесіда у Glovo триває рівно 10 хвилин. Цікаво, отаких спецом набирають?

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 29 maart 2020

«Яку співбесіду? Співбесіди бувають, коли тебе беруть у робочий штат, а вони просто проходять реєстрацію в додатку», - зауважують кияни.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«У ідіота інстинкт самозбереження взагалі відсутій, тролейбус загальмує, і привіт, травмпункт», «Це водій тролейбуса замовив собі їжу з «Маку»!», «Слабоумство і відвага», «Втомлений кур'єр, у період карантину, це чекає всіх кур'єрів», - сміються в коментарях городяни.

«Витратити 10 хвилин і втовкмачити даун, що так робити не можна, але краще зняти видосик», «Мене цікавить інше... водієві тролейбуса повідомили, або просто факт порушення зняли, для постіка», - обурюються деякі.

Нагадаємо, три смерті за тиждень — грип вбиває українців не гірше, ніж коронавірус, дані Моз.

Як повідомляв портал "Знай.іа", у скількох українців підозрюють коронавірус, цифри по областях. Кількість підозри на інфікування зростає з кожним днем.

Також Знай.іа" писав, у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавіруса відео. Серед бабусь і дідусів зареєстровано найбільше смертей по всьому світу.