У Києві прийняли два спеціальних рейсу з громадянами України. Зокрема, з Москви прибув потяг, а з Нью-Йорка – літак з нашими співвітчизниками. Про це повідомляє Telegram-канал PavlovskyNEWS.

Спецпоїзд з Росії з українцями, які не змогли самостійно повернутися на батьківщину з-за карантинних обмежень, на вокзалі у Києві зустрічали військові і медики в захисних костюмах. Пасажирів оглядають лікарі, їм заміряють температуру і розпитують про самопочуття. Тих, у кого немає ніяких симптомів респіраторних захворювань, відпускають по домівках. За попередніми даними, в московському потязі прибули близько семи сотень наших співвітчизників.

Фото: Павловський
Фото: Павловський

Фото: Павловський
Фото: Павловський
Фото: Павловський

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Крім того, вчора, 28 березня, в Києві зустрічали літак з охопленого коронавірусом Нью-Йорка з 359 українцями на борту. Серед них – кореспондент видання «Голос Америки» Михайло Комодовский, який розповів в соцмережах, що відразу по прибуттю всім, хто перебував на борту, виміряли температуру.

У посольстві зазначили, що всі пасажири забезпечені засобами індивідуального захисту.

Фото: Михайло Комодовский, соцмережі
Фото: Михайло Комодовский, соцмережі
Фото: Михайло Комодовский, соцмережі

Нагадаємо, син поховав зараженого коронавірусом батька, а той воскрес і повернувся додому.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Хопкінс впевнений, що коронавірус створили божевільні вчені - історія повторюється.

Також Знай.uа" писав, що коронавірус з шаленою швидкістю атакує Київ, Кличко озвучив нові цифри, - "плюс 19 за ніч".