У Києві пізно увечері двоє дівчаток-підлітків розважалися тим, що зривали номери з припаркованих на вулиці машин. Про це повідомили в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, все сталося на вулиці Рейтарській. Їх дії помітили перехожі, які провели їм «увіщування» і змусили повернути номерні знаки на місце.

«Діти розважаються - зірвали номери з автомобілів. Після невеликого «лікнепу» - віднесли номери назад, нехай стануть трохи відомими. Дітки», - підписали опубліковані фото автори посту.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Пробачте, це вже ні дітки!! Повинні відповідати за свої вчинки!», «По попі діткам тра-та-та треба», «Одне питання: Навіщо?», - дивуються кияни.

До речі, коментатори помітили, що номери на авто – дипломатичні.

«А ось за крадіжку номерів посланця Японії могли б і умовно отримати (без жартів)», - пишуть в коментарях.

«Цікаво, що не хлопці, а дівчата цієї хернею страждають!», «А куди батьки дивляться? Якого х.. на карантині лазити без потреби на вулиці. Батькам штраф! "Дітям" ременем по сраці!», «Мамка з папкою видно зайняті поки. Я б своїм як дала... навантаження. Прибрати все житло, шафи і коту лоток мити місяць. Неробство!», - додають городяни.

Нагадаємо, раніше у Києві водій-псих жорстоко розправився з пішоходом.

Також Знай.uа писав, що пекельний туман наробив біди під Одесою, екстремальні кадри.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що моторошне ПП перетворила Київ у Венеції: господарський "талант" Кличка показали одним відео.