В Україну продовжують повертатися українців з-за кордону у зв'язку з пандемією коронавірусу. 27 березня очікується приліт 354 українця, евакуйованих із США.

Про це повідомила прес-служба посольства України в США.

Так стало відомо, що в п'ятницю, 27 березня з Нью-Йорка до Києва вилетів спеціальний комерційний рейс авіакомпанії МАУ, на борту якого летять 354 українця, евакуйованих із США. Серед пасажирів — 39 дітей, які навчалися в Америці, а також 2 українських ветерана, що проходили реабілітацію через втрату зору.

Фото прес-служби посольства України в США


Наголошується, що всі пасажири цього літака забезпечені набором масок, які можна змінювати за необхідності під час тривалого перельоту. Також ще один комплект масок українцям видадуть по прибуттю в Україну.

Фото прес-служби посольства України в США


Зазначимо, що у коментарі "Укрінформу" посол України в США Володимир Єльченко зазначив, що в аеропорту Нью-Йорка українців на коронавірус не перевіряли. Всіх українців будуть перевіряти безпосередньо в Україні. Прибувших з США українців не стануть відправляти на централізований карантин, але зобов'яжуть пройти вдома 14-денну добровільну ізоляцію.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фото прес-служби посольства України в США


Слід зазначити, що в даний час США вийшли на перше місце за кількістю випадків інфікування коронавірусом. Зараз в Штатах виявлено 85 594 випадків зараження COVID-19.

Фото прес-служби посольства України в США

Нагадаємо, раніше 7 тисяч українців закрили на самоізоляції - виставлені блокпости.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Коронавірус захоплює Львівщину, медики зафіксували 110 підозр на COVID-19.

"Знай.uа" писав, що Коронавірус у Львові - Садовий назвав ціну тестів, не кожному по кишені.