Кияни продовжують ігнорувати вимоги карантинного режиму, незважаючи на стрімке збільшення чисельності хворих цієї небезпечною хворобою в столиці. Разом з тим, небезпека цілком реальна, і постраждати від вірусу може будь-хто, не залежно від статі, віку та соціального становища. Зокрема, в телеграм-каналі «Ху**ий Київ» опублікували відео з Олександрівської лікарні, де зараз знаходяться всі кияни, важко переносять коронавірус.

«Гляньте на чувака, який лікується від "корони" в Олександрівській лікарні. Йому 35, він не в зоні ризику, але, бл*дь, обвішаний трубками не від того, що у нього все за*бись. А якщо не вентиляція, що тоді?», - запитує автор поста, відзначаючи, що чоловік на відео, не дивлячись на молодий вік, явно потребує лікарської допомоги. Тому твердження про те, що від коронавіруса серйозно страждають тільки літні люди, не може служити виправданням прогулянкам по місту, тим більше, без масок.

«Продовжую палити за те, що не потрібно блукати по місту. Не випробовуйте долю», - додає киянин.

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.