Киянка, яка в поступила в інфекційне відділення з підозрою на коронавірус розповіла про те як ставляться до пацієнтів.

Про це Nika Yemets написала на своїй сторінці в соціальній мережі facebook

Дівчина розповіла, що вже кілька днів перебуває в місцевій інфекційній лікарні, але їй до цього часу так і не зробили тест на коронавірус. При цьому за словами дівчини, вона до цього працювала з іноземцями.

"Мазок "на віруси" мені робили рано вранці. Тому сонна я не уточнила, що за віруси. І тільки коли годин в 4 дня моя мама дорвалася до лікаря з'ясувалося, що у мене Респіраторно-синцитіальний вірус. На питання про те, чому не робили на коронавірус тест була відповідь: "А ніяких свідчень немає. Вона закордоном не була, з інфікованими не спілкувалася. Ну і що, що з іноземцями працювала. Так тоді всіх що перевіряти треба", - написала вона.

Коронавірус в Україні, скріншот: YouTube
Коронавірус в Україні, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

При цьому по словах дівчини за гроші тест на коронавірус також відмовилися робити. Аргументуючи це тим, що при коронавирусі зазвичай двостороння пневмонія.

"Про те, що вона чує хрипи зліва вона забула і сьогодні на огляді вона до лівої частини навіть не доторкнулася, а двічі тицьнула в мене стетоскопом з правого боку і втекла запитавши, чи є антибіотик. Навіть хвилини не встигло пройти. Я мовчу про те, що сам знімок вона не бачила і новий, до речі, так і не робила", - нарікає пацієнта.

Але незважаючи на все це, дівчина запевняє, що ставлення у лікарні теж бажає кращого. Так наприклад, зазвичай їй роблять крапельницю відразу після обходу, це приблизно 12-13 годин дня, але не тут то було.

"Вже три години дня - тиша. Я виходжу, питаю. "Я приходила, тебе не було. Тепер чекай ще мінімум півгодини". З палати я не виходила, якщо що. Так, я за фактом лежу за дверима, і мене кинувши перший погляд на палату можна й помітити. Годин у 4 поставила крапельницю, пішла, два рази заскакувала, але вона ще не закінчувалася, а потім зникла. Я зупинила крапельницю, почало тягнути, руці було незручно. Її немає. Кричати немає сенсу, у мене-то від розмови кашель починається, а від крику я взагалі захлебнусь.

Через n часу вона повертається, змінює банку, але починає литися не в мене, а з банки на мене. "Ой, у тебе що кров затромбила голку. А ти що довго лежала? Так? От Оля мене відволікла". Бере новий шприц, витягує залишок попереднього препарату з банки, вставляє замість системи в голку, що стирчить у вені, і починає тягнути назад. "Так, кров забила голку. Зараз прочищу. Не можна так довго лежати", - пише дівчина.

Також в кінці дівчина розповіла, що незважаючи на те, що вона перебувати в інфекційній лікарні до неї без проблем пускали маму.

"Попросила маму не приїжджати. По-перше, це небезпечно, по-друге, вона витрачає на дорогу 3 години. Коротше, йти до лікаря-то, може, й треба. І ігнорувати не можна. Але я тепер зовсім не впевнена, що нас можна врятувати", - підсумувала вона.

скріншоти

ЭТО МРАК Если у вас в инфекционке случится вдруг ночью приступ кашля, ну знаете, такой что вдохнуть не можете, слезы...

Geplaatst door Nika Yemets op Woensdag 25 maart 2020

Нагадаємо, як пандемія поширюється Україною — з'явилася інтерактивна карта з областями. В Україні з'явився унікальний ресурс, який дозволяє відстежити ситуацію з поширенням коронавіруса

Як повідомляв портал "Знай.uа", , коронавірус в Україні Комаровський назвав ризики для вагітних жінок та новонароджених дітей. Доктор Євген Комаровський зробив заяву про коронавирусе

Також "Знай.uа", писав, з Італії просто в ліс – карантин штовхає людей на несподівані вчинки. Українець прийняв цікаве рішення після приїзду з Італії