З Олександрівської лікарні Києва, яка спеціалізується на лікуванні хворих з коронавірусом, здійснила втечу мешканка Коломийського району, імовірно заражена COVID-19. Про це повідомляє Національна поліція.

За даними правоохоронців, жінка 39-ти років нещодавно повернулася з Бельгії, куди їздила на заробітки. В аеропорту вона проходила контрольний замір температури, який показав підвищені результати. Експрес-тест, проведений там же був позитивним.

Її відправили в Олександрівську лікарню для більш детального обстеження. Проведені там додаткові тести показали, що жінка може бути заражена коронавірусом.

Замість того, щоб залишатися в медустанові, імовірно хвора жнщина вирішила бігти – сіла в машину до чоловіка і поїхала додому.

Обох подружжя затримали тільки на трасі в Івано-Франківській області. За іншими даними, в поліцію про повернення додому втікачки повідомили її стривожені односельці. Їх відправили в обласну інфекційну лікарню. За порушення правил самоізоляції жінці може загрожувати протокол про адміністративне порушення.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше 7 тисяч українців закрили на самоізоляції - виставлено блокпости.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Коронавірус захоплює Львівщину, медики зафіксували 110 підозр на COVID-19.

Також «Знай.uа" писав, що Коронавірус у Львові - Садовий назвав ціну тестів, не кожному по кишені.