Народний депутат Сергій Шахов у якого виявили коронавірус розповів, що зараз відбуватися в Олександрівській лікарні Києва, куди доставляють всіх хворих на COVID-19.

Про це повідомляє інформаційний портал " Страна ".

Народний депутат, у якого виявили коронавірус розповів, що в Олександрівській лікарні Києва медичні сестри працюють по кілька змін, тому що потік хворих практично не припиняється.

"Медсестри реально падають, завантажені, працюють по кілька змін, так як людей все привозять і привозять. Вся лікарня до п'ятого поверху заповнена людьми. Медсестри і ставлять катетери, і беруть кров на аналізи і мазок з носа. Кардіограму теж роблять медсестри", - повідомив нардеп.

Сергій Шахов, фото Страна


Також за словами нардепа лікарі цієї лікарні прекрасні, незважаючи на втому і величезний потік людей вони роблять обходи кілька разів в день. При цьому Шахов зазначив, що це одна з кращих лікарень, які він бачив у своєму житті.

Також нардеп розповів про свою палату. По його словах вона досить гарна, хоч і невеликих розмірів. Там є ліжко, маленький холодильник, тумбочка, стілець.

"Якщо стан погіршується, у кожній палаті є кнопка виклику, її можна натиснути. Це інфекційне відділення і я ізольований від оточуючих. Є санвузол, є і холодна, і гаряча вода", — говорить він.

Шахов відзначає, що з того часу, як тут знаходиться (з 21 березня), він не бачив жодного з 4 колег-депутатів, які теж тут лежать.

Нагадаємо, антибактеріальне мило зашкодить при пандемії, як правильно мити руки.

Як повідомляв портал Знай.ua , коронавірус в Україні – Комаровський назвав ризики для вагітних жінок та новонароджених дітей.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, як уберегти дитину від коронавіруса і захистити нерви батьків.