Моторошна аварія з летальним наслідком сталася у Вишгородському районі Київської області. Пара молодих людей на мотоциклі врізалася в дерево і загинула на місці. Про це повідомили в співтоваристві «dtp.kiev.ua» у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, трагедія сталася на трасі між селами Сухолуччя і Богдани. За попередньою інформацією, водій мотоцикла не впорався з керуванням і врізався в дерево.

Фото: «dtp.kiev.ua»
Фото: «dtp.kiev.ua»

Фото: «dtp.kiev.ua»
Фото: «dtp.kiev.ua»

Фото: «dtp.kiev.ua»
Фото: «dtp.kiev.ua»

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Фото: «dtp.kiev.ua»
Фото: «dtp.kiev.ua»
Фото: «dtp.kiev.ua» у соціальній мережі Facebook

В результаті страшної ДТП водій і дівчина-пасажир загинули на місці події. При цьому зіткнення з деревом було настільки сильним, що від удару дівчині відірвало голову.

«Милі дівчата, не сідайте з неадекватами в транспорт, якщо вам дороге життя», «Навряд чи він був неадекват, просто мотоцикл - дуже небезпечний вид транспорту, особливо спортивний», «Не вписався в поворот», - коментують ситуацію користувачі мережі.

Нагадаємо, що під Радою розбилося авто нардепа, всередині був близький друг президента Зеленського.

Як повідомляє портал Знай.uа під Києвом у страшному ДТП загинув відомий український боксер, відео з місця трагедії.

Знай.uа писав, що повечеряв горілкою - п'яний киянин на Daewoo влетів у Mercedes, є постраждалі.