Через пандемію коронавірусу українці продовжують масово повертатися додому з-за кордону.

Тільки за 25 березня аеропорт Бориспіль прийняв 16 рейсів з різних країн (Італія, Іспанія, Туреччина, Чехія, Ізраїль, Франція, Данія, Вірменія, Нідерланди). Також українці повертаються і поїздами, наприклад з Польщі приїхало ще 600 чоловік.

Скріншот з відео


На 26 квітня очікується 23 рейси з українцями. Пасажири на самопочуття не скаржаться. Також по прибуттю всім вимірюють температуру. Відзначимо, що в аеропорту "Бориспіль" всім пасажирам, які прибули з "небезпечних" країн роблять експрес-тести. Ця процедура займає всього дві хвилини, але це забезпечує безпеку людей.

За даними ЦГЗ, станом на 22:00 25 березня в Україні 145 лабораторно підтверджених випадки COVID-19, з них 5 летальних, 1 пацієнт одужав. За добу Виявлено 32 Нові випадки.

Нагадаємо, на сегодня в Україні виявлено 97 інфікованих коронавірусом. Захворюваність продовжує зростати кожні добу і охоплює нові регіони країни.

Як повідомляв портал Знай.ua , пандемія зупинила транспорт по всій Україні — які обмеження ввели для пасажирів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також Знай.ua писав, як не заразитися коронавірусом — прості рекомендації, здатні врятувати життя