У Києві батьки з дітьми продовжують відвідувати дитячі майданчики, не дивлячись на сувору заборону з-за карантину по коронавирусу. Фотографію таких порушників опублікували в телеграм-каналі «Київ зараз».

«Коли обмежувальна стрічка - це всього лише ще одна перешкода», - підписала знімок автори посту.

На знімку – жінка з двома дітьми, яка гуляє на ігровому майданчику. Загороджувальну стрічку, якою перекритий вхід, вона, судячи з усього, просто переступила. Крім неї, на майданчику також знаходиться чоловік – швидше за все, він також привів туди дитину.

Фото: «Київ зараз»
Фото: «Київ зараз»
Фото: «Київ зараз»

Варто відзначити, що в умовах карантину на смертельно небезпечного захворювання коронавирусу в столиці і в багатьох інших містах України суворо заборонили відвідувати дитячі та спортивні майданчики. За порушення заборони винним загрожує великий штраф.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Раніше вчені довели, що небезпечний вірус може виживати на металевих поверхнях і пластиці до трьох днів, а діти можуть виявитися безсимптомними переносччиками інфекції. Це робить ігрові майданчики небезпечним місцем.

Нагадаємо, як не заразитися коронавірусом — прості рекомендації, здатні врятувати життя

Як повідомляв портал "Знай.іа" як стати сучасним Робінзоном, коли скрізь паніка - топ-5 безлюдних пляжів для медитації

"Знай.іа" писав, коронавірус в Україні: у Твіттер на жарті показали, як все може бути