Київський міжнародний аеропорт "Бориспіль" продовжує приймати авіарейси з країн, в яких вирує епідемія смертельно небезпечного захворювання - коронавірусу. Про це повідомляють у телеграм-каналі «Київ зараз».

Прибувши в український аеропорт з-за кордону, громадяни зобов'язані пройти експрес-тест на коронавірус, не виходячи з його приміщення. Там же від них вимагають підписати документ про те, що протягом наступних 14-ти днів після прибуття вони будуть знаходитися в самоізоляції будинку.

Однак подальше переміщення і те, як пасажири дотримуються необхідного режиму, ніким і ніяк не контролюються. Відстежити, чи залишаються потенційні носії коронавіруса будинку, або контактують з іншими людьми, неможливо.

Скрін, «Київ зараз»

«На жаль, відстежити виконання цієї норми нереально, бо в Україні та введено карантин аж до 24 квітня. У найближчій місяць просимо залишатися всіх по можливості вдома», - впевнені в пабліку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, як не заразитися коронавірусом — прості рекомендації, здатні врятувати життя

Як повідомляв портал "Знай.uа" як стати сучасним Робінзоном, коли скрізь паніка - топ-5 безлюдних пляжів для медитації

"Знай.uа" писав, коронавірус в Україні: у Твіттер на жарті показали, як все може бути.