Кияни спіймали на місці злочину чоловіка, який намагався відкрити двері квартири. Про це повідомили в співтоваристві «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«Під час карантину всім важко, а особливо квартирним злодіям! Але публікація не про співчуття до цього прошарку беззаконня, до їх гострої нестачі грошей, яка штовхає їх на ризик. Цього персонажа впіймали при спробі відкрити двері та передали співробітникам поліції 23 березня 2020 року. Сьогодні ж цей «бідолаха» знову помічений на вулиці», - пишуть автори посту, публікуючи фото сумного домушника у відділенні поліції.

«Цікаво, чому відпустили? А, ну так, немає складу злочину», - додають обурені кияни.

Фото: «Київ Оперативний»
Фото: «Київ Оперативний»

Фото: «Київ Оперативний»
Фото: «Київ Оперативний»

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Фото: «Київ Оперативний»
Фото: «Київ Оперативний»
Фото: «Київ Оперативний»

«Якщо самі зловили, чому самі не покарали? Молоточком пальці подровняли, і хай іде собі…», «Потрібно самим таких відпускати, попередньо ламаючи руки...», «Так. Немає у нас ні міліції, ні поліції. Нахлібники», «Побачу, буде на одне око менше», «А хто їх буде тримати, його ж годувати треба, відкупних немає», - обурюються коментатори.

Нагадаємо, у Києві у жінок посеред вулиці "відривають" найдорожче.

Як повідомляв "Знай.uа" українських студентів облапошили на 2 мільйони гривень.

Також Знай.uа" писав, що у Києві голова Конституційного суду обібрали до нитки.