У Київській області правоохоронці затримали банду, яка пограбувала ферму. Про це повідомляє поліція області.

Як зазначається, пограбування сталося у селі Грузьке Макарівського району: до ферми проникли четверо чоловіків та вивели звідти близько двох десятків овець. Вони загнали тварин до автомобіля та втекли у невідомому напрямку.

У цей час грабіжників помітив сторож ферми, який зателефонував правоохоронцям та власникам господарства. Поліцейським вдалося наздогнати авто на євробляхах, на якому втікали зловмисники, та затримати їх.

Як виявилося, у багажному відділі машини та у причепі перебували викрадені тварини. Їх повернули власникам, а автомобіль тимчасово конфіскували.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото: ГУ НП

Вдалося встановити, грабіжниками виявилися четверо мешканців Фастівського району, яким від 19 до 34 років. Їх затримали.

У поліції розповіли, що нещодавно двоє з нападників уже нападали на цю ферму, побили сторожа та вкрали тварин. Власники господарства тоді вирішили не звертатися до поліції. За словами крадіїв, овець вони крали для себе.

Нагадаємо, в Києві у жінок посеред вулиці "відривають" найдорожче.

Як повідомляв "Знай.ua", українських студентів облапошили на 2 мільйони гривень.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві голову Конституційного суду обібрали до нитки.