Україна вже тривалий час знаходиться на карантині. Через це всі заклади крім заправок, продуктових магазинів та аптек закриті. Так як на карантині краще більше часу проводити вдома, проект "Укрзалізниці" Ukraine WOW тепер доступний онлайн.

Тепер виставку Ukraine WOW можна відвідати не виходячи з дому, у форматі 3D, і вона доступна по посиланням ukrainewow.com. На сайті також опубліковані всі текстові матеріали виставки українською та англійською мовами, а також онлайн-екскурсія з керівником проекту Ярославою Гресь.

Ukraine WOW стала віртуальною


"Згідно з опитуванням гостей Ukraine WOW, після виставки 64% відвідувачів змінили ставлення до України в кращу сторону", – коментує Владислав Криклій, міністр інфраструктури України.

Онлайн-відвідувачі зможуть побачити книгу "Апостол" 1574 року, останній автопортрет Казимира Малевича, скульптури Олександра Архипенка та "Українську абетку" Георгія Нарбута просто в смартфоні. А ще познайомитися із сотнями вау-фактів про Україну.

За неповних 4 місяці роботи Ukraine WOW зібрала понад 330 000 глядачів і встановила національний рекорд відвідуваності.

Нагадаємо, раніше 115 років з дня народження Сальвадора Далі: що геній сюрреалізму розповідав про себе

Як повідомляє портал "Знай.ua" Художник перетворює харчової сміття у твори мистецтва. Його фантазія не має меж. Завдяки своїй творчості він став популярним в мережі

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що Портрет інтернет-зірки прикрасив стіну будинку під Одесою: яскраві фото доброзичливою морди