Сьогодні, 26 березня, в Києві на Повітрофлотському проспекті, водій таксі врізався в автобус. Про це передає телеграм-канал «Київ оперативний».

За даними іншого пабліка, dtp.kiev.ua у соціальній мережі Facebook, автобуса не було – таксі на повній швидкості протаранила конструкцію пішохідного переходу.

Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua

Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua

Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua

Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua

Від сильного удару автомобіль служби таксі відкинуло на пішохідний перехід. За попередньою інформацією, в результаті аварії загинула жінка, яка перебувала на пасажирському сидінні. На місце дорожньо-транспортної пригоди приїхала донька загиблої, - її довелося госпіталізувати з-за сильного стресу і важкої реакції на подію.

Водія таксі доставили в лікарню в непритомному критичному стані, він живий.

«Влаштуйте рейд-перевірки на таксистів, як не аварія, так таксі, пішохода збили, знову таксі, «Uber», «Болт», «Ухил». Ось як тепер бідній дівчинці жити з таким горем...», «Мені от цікаво, а наша доблесна поліція, не хоче постояти з радарами на час карантину? Просто дивлюся народ зовсім з розуму сходить, і судячи по ДТП, швидкісні режими зовсім не маленькі...», - пишуть в коментарях кияни.

Нагадаємо, що під Радою розбилося авто нардепа, всередині був близький друг президента Зеленського.

Як повідомляє портал Знай.uа під Києвом у страшному ДТП загинув відомий український боксер, відео з місця трагедії.

Знай.uа писав, що повечеряв горілкою - п'яний киянин на Daewoo влетів у Mercedes, є постраждалі.