У Києві розширили перелік маршрутів громадського транспорту, які діятимуть на період карантину. Про це стало відомо із повідомлення заступника очільника КМДА Олександра Густєлєва.

Він нагадав, що наразі діє спеціальний автобусний маршрут № 99-Д, який починається від станції метро «Мінська» і прямує до станції метро «Нивки», при цьому роблячи заїзд у напрямку Діагностичного центру. У цьому маршруті поєднали два звичних киянам маршрути, 99-й і 32-й. За словами Густєлєва, головна мета об’єднаного маршруту – допомогти медикам Діагностичного Центру та Київської міської клінічної лікарні № 8 дістатися на роботу в умовах відсутності альтернативного транспорту.

Фото: КМДА

Також чиновник додав, що з четверга, 26 березня, Києвом курсуватиме тролейбусний маршрут № 25 від проспекту Свободи до станції метро «Почайна», який має покращити транспорте сполучення для мешканців житлового масиву «Виноградар».

Густєлєв нагадав, що на період карантину громадський транспорт діє лише для тих, хто має перепустку, посвідчення особи та засоби індивідуального захисту.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, як не заразитися коронавірусом — прості рекомендації, здатні врятувати життя

Як повідомляв портал "Знай.uа" як стати сучасним Робінзоном, коли скрізь паніка - топ-5 безлюдних пляжів для медитації

"Знай.uа" писав, коронавірус в Україні: у Твіттер на жарті показали, як все може бути.