КМДА показала, як потрібно обладнати палати для віп-пацієнтів, які хворіють коронавірусом.

Про це повідомляє інформаційний портал "Стіна".

Департамент охорони здоров'я КМДА видав наказ, який визначає, як необхідно обладнати палати для віп-заражених коронавірусом Covid-19. Віп-клієнти ті, кому належиться держохорона. Також у документі було зазначено, як варто здійснювати їх медичне обслуговування.

Коронавірус з Китаю, фото: youtube
Коронавірус з Китаю, фото: youtube


Незважаючи на те, що на самому початку епідемії коронавірусу в українських лікарнях не вистачає місць. Віп-клієнтам збираються надавати окрему палату мінімальною площею 13 кв. м, вона повинна бути оснащена зручними комунікаціями з операційною та діагностичним відділенням, а поруч запропоновано розмістити цілодобовий сестринський пост і оперативний резерв медпрепаратів.

Також незабаром планується створити спеціальні бригади для віпів у складі лікаря-керівника бригади, двох фельдшерів і водія. Також для таких хворих буде складено окремий перелік ліків, а також надана можливість зарезервувати окремі операційні.

Скріншот strana.ua

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, як не заразитися коронавірусом — прості рекомендації, здатні врятувати життя

Як повідомляв портал "Знай.іа" як стати сучасним Робінзоном, коли скрізь паніка - топ-5 безлюдних пляжів для медитації

"Знай.іа" писав, коронавірус в Україні: у Твіттер на жарті показали, як все може бути