Вагітна жінка з Ірпеня, у якої нещодавно діагностували небезпечне захворювання коронавірус, народила дитину сьогодні, 25 березня. Про це стало відомо зі слів першого заступника Ірпінського міського голови Олександра Маркушина.

Зазначається, що хлопчик вагою у 3,6 кг народився о 3:00 ночі у Білоцерківському пологовому будинку. Наразі дитина перебуватиме під наглядом лікарів, на карантині. Медики слідкуватимуть, чи не з’являться у малюка ознаки небезпечної хвороби. Дитина та матір почуваються добре.

Скрін, Олександр Маркушин, Facebook

Саму жінку госпіталізували до Білоцерківської інфекційної лікарні №3, до якої звозять усіх хворих на коронавірус із Київської області. Там вона залишатиметься до повного одужання.

У коментарях до посту Маркушина українці бажають здоров’я новонародженому та його матері, та висловлюють надію, що це стане єдиним випадком інфікування коронавірусом в Ірпіні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа, народний депутат від партії "Слуга народу" Руслан Горбенко заявив, що зараз знаходиться в одній зі столичних лікарень з підозрою на коронавірус.

Також портал Знай.иа писав, що в Україні можуть ввести режим надзвичайного стану – як зміниться життя людей.

Нагадаємо, компанія "Укрпошта" під час карантину може частково змінювати умови доставки, вручення і безкоштовно зберігати реєструються у відділення об'єкти відправлення.