Мер Києва Віталій Кличко вимагає від МВС контролю за дотриманням карантину.

Про це Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

Україна вже тривалий час знаходиться на карантині через пандемії коронавірусу. Через це у Києві закрили всі заклади, крім заправок, аптек і продуктових магазинів. Також закрили столичну підземку.

Віталій Кличко, скріншот з відео
Віталій Кличко, скріншот з відео

Але незважаючи на такі жорсткі карантинні заходи, багато городяни продовжують гуляти по вулицях як ні в чому не бувало. Саме тому Віталій Кличко звернувся до МВС та контролюючих органів шукати порушників карантину та штрафувати їх.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Вірус поширюється. Єдиний шанс зупинити його — максимально обмежити контакти між людьми. Максимально дотримуватися запроваджених заходів і рекомендацій! Я звертаюся до МВС і контролюючих органів пильно виявляти порушників, складати протоколи і штрафувати. Якщо у когось не вистачає розуму і свідомості, нехай так зрозуміє! Та не наражає на небезпеку людей навколо", - зазначив Віталій Кличко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Абсолютний" карантин - поліція кийками розганяє порушників заборони з вулиці.

Як повідомляв Знай.uа у школах змінюється розклад через коронавірусний карантин, коли чекати канікул.

Також Знай.uа писав, у Львові аптеки і магазини "включили" особливий режим через коронавірус, що потрібно знати.