Нічні прогулянки по Києву на період карантину за коронавирусу хочуть заборонити. На думку начальника столичного управління Національної поліції Андрія Крищенко, це допоможе боротися з мародерством в місті.

Як відзначають в Національній поліції, після того, як більшість столичних закладів припинили свою діяльність у зв'язку з карантином, у столиці активізувалися злодії, які користуються безлюдністю та грабують залишені без нагляду кіоски та магазинчики.

Щоб боротися з такими протиправними діями, в Києві планують ввести комендантську годину – повна заборона на пересування по вулицях у нічний час доби.

"Заборона на пересування по вулицях у нічний час допоможе боротися з мародерством в період карантину", - впевнені в Нацполиции.

Стежити за виконанням приписів комендантської години будуть наряди правоохоронців.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа, народний депутат від партії "Слуга народу" Руслан Горбенко заявив, що зараз знаходиться в одній зі столичних лікарень з підозрою на коронавірус.

Також портал Знай.иа писав, що в Україні можуть ввести режим надзвичайного стану – як зміниться життя людей.

Нагадаємо, компанія "Укрпошта" під час карантину може частково змінювати умови доставки, вручення і безкоштовно зберігати реєструються у відділення об'єкти відправлення.