У зв'язку з карантинними обмеженнями у Києві та області на блокпости на в'їздах у столицю вивели бронеавтомобілі. Про це повідомляє телеграм-канал «Київ сьогодні».

В ресурсі нагадують, що рішення оточити столицю блокпостами силовики ухвалили ще минулого тижня. Сьогодні, 25 березня, їх додатково зміцнили бронеавтомобілями.

Як повідомляється, всіх людей, які в'їжджають в місто, перевіряють – їм вимірюють температуру і розпитують про самопочуття. Мета таких заходів - не допустити поширення коронавіруса по області та столиці.

Фото: телеграм-канал «Київ сьогодні»

Разом з тим, важка військова техніка на дорогах, що ведуть до столиці, не на жарт налякала українців на шостому році військових дій на сході країни. Багато хто не відразу співвіднесли бронетранспортери з карантинними заходами в країні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, народний депутат від партії "Слуга народу" Руслан Горбенко заявив, що зараз знаходиться в одній зі столичних лікарень з підозрою на коронавірус.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні можуть ввести режим надзвичайного стану – як зміниться життя людей.

Нагадаємо, компанія "Укрпошта" під час карантину може частково змінювати умови доставки, вручення і безкоштовно зберігати реєструються у відділення об'єкти відправлення.