З четверга, 26 березня, у Києві ввели заборону на роботу кіосків, в яких готують і продають шаурму, бургери, інший фаст-фуд, наливають каву, чай і алкоголь. Таке рішення прийняла постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Київській державній адміністрації.

Крім того, в столиці вводиться обов'язковий масковий режим – у всіх громадських місцях, громадському транспорті, виробничих приміщеннях необхідно носити медичні маски або респіратори для обмеження поширення смертельно небезпечного захворювання.

При цьому контролювати впровадження масочного режиму доручається співробітникам Національної поліції та районних державних адміністрацій.

Як повідомляв портал Знай.uа, народний депутат від партії "Слуга народу" Руслан Горбенко заявив, що зараз знаходиться в одній зі столичних лікарень з підозрою на коронавірус.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні можуть ввести режим надзвичайного стану – як зміниться життя людей.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, компанія "Укрпошта" під час карантину може частково змінювати умови доставки, вручення і безкоштовно зберігати реєструються у відділення об'єкти відправлення.