Поки київські школярі та студенти перебувають на карантині, столична влада вирішила заощадити на опаленні. Про це повідомили в КМДА.

Як повідомляється, вже з середи, 25 березня, столичні школи та дитячі садочки відключать від опалення. У порожніх класах і групах все-одно нікого немає – всі діти перейшли на домашнє навчання на час карантинного періоду. Разом з тим, відмовившись від опалення цих об'єктів, столиця може істотно зменшити свої витрати. Вивільнені гроші обіцяють передати на боротьбу зі смертельно небезпечним коронавірусом. За словами київського міського голови Віталія Кличка, спровокований коронавірусом економічна криза може завдати місту збитків на мільярд гривень.

На думку заступника голови КМДА Валентина Мондрієвського, зараз міська влада «повинна використовувати будь-яку можливість оптимізації коштів».

Як повідомляв портал Знай.uа, народний депутат від партії "Слуга народу" Руслан Горбенко заявив, що зараз знаходиться в одній зі столичних лікарень з підозрою на коронавірус.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні можуть ввести режим надзвичайного стану – як зміниться життя людей.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, компанія "Укрпошта" під час карантину може частково змінювати умови доставки, вручення і безкоштовно зберігати реєструються у відділення об'єкти відправлення.