У Києві через карантин по коронавірусу спорожніли полиці супермаркетів. При цьому ціни на найпопулярніші товари зросли в рази. Фотографії порожніх полиць і черг публікують в телеграм-співтоваристві «Київ зараз».

За інформацією каналу, все, що відбувається відобразили на вулиці Здолбунівській, в супермаркеті торговельної мережі «Ашан».

««Ашан», вулиця Здолбунівська – люди в паніці гребуть все, але контролю за цінами немає – все виросло в рази!», - зазначають автори публікації.

Фото: «Київ зараз»
Фото: «Київ зараз»

Фото: «Київ зараз»
Фото: «Київ зараз»

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото: «Київ зараз»
Фото: «Київ зараз»
Фото: «Київ зараз»

«Зрозуміло, що всі завезуть, полиці заповнять! Але коли буде контроль за баригами?», - додають в телеграм-каналі, додаючи, що не всі покупці купують продукцію для себе – багато хто намагається таким чином підзаробити, перепродуючи товари першої необхідності за завищеними цінами.

Фото: «Київ зараз»
Фото: «Київ зараз»
Фото: «Київ зараз»

До речі, супермаркети вже оголосили про підвищення цін – гречка подорожчала на 50%, картоплю – на 60%, цукор – на 16%, пшоно – на 24%.

Як повідомляв портал Знай.uа, народний депутат від партії "Слуга народу" Руслан Горбенко заявив, що зараз знаходиться в одній зі столичних лікарень з підозрою на коронавірус.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні можуть ввести режим надзвичайного стану – як зміниться життя людей.

Нагадаємо, компанія "Укрпошта" під час карантину може частково змінювати умови доставки, вручення і безкоштовно зберігати реєструються у відділення об'єкти відправлення.