У зв'язку з карантином, в Україні рекомендується уникати масових зібрань. Обмеження поки не такі жорсткі, як у Німеччині, але тим не менше не можна збиратися в групи більше ніж з 10 осіб. Зрозуміло, людям на карантині не вистачає простого людського спілкування, тому кожен шукає свій вихід із ситуації. Оригінальніші виявилися жителі київського житлового комплексу “Комфорт Таун”. Вони вирішили провести цікавий флешмоб.Соціальні мережі обговорюють відео, зняте одним з мешканців ЖК. На ньому зображено, як люди вийшли на балкон і співають гімн України. Крім того, на відео чути різні патріотичні кричалки. Судячи по звуку, людей на балкони вийшло дуже багато. Пісні і скандування звучать гучно, і напевно їх було чути по всіх околицях.


Такі способи спілкування і зборів медики точно схвалять. Люди знаходяться на великій відстані один від одного, не контактують між собою, відповідно, ризику зараження немає. При цьому жителі “Комфорт Таун”, судячи з усього, чудово провели час. Соціальні мережі пораділи цьому цікавому флешмобу. Можливо, креатив проявлять і жителі інших РК?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, компанія "Укрпошта" під час карантину може частково змінювати умови доставки, вручення і безкоштовно зберігати реєструються у відділення об'єкти відправлення.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, народний депутат від партії "Слуга народу" Руслан Горбенко заявив, що зараз знаходиться в одній зі столичних лікарень з підозрою на коронавірус.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні можуть ввести режим надзвичайного стану – як зміниться життя людей.