Українську столицю можуть повністю перекрити на час карантину через пандемію коронавірусу.

Про це під час чергового брифінгу розповів мер столиці Віталій Кличко.

Так, у Києві з кожним днем зростає кількість хворих на Covid-19. Щоб хоч якось зменшити цю тенденцію Київ може бути закритий на в'їзд і виїзд. Відзначимо, що на даний момент такого розпорядження від керівництва столиці не надходило.

"Ситуація ще контролюється. Якщо вона почне різко погіршуватися, у нас не буде іншого виходу, як ввести більш жорсткі заходи. Максимально обмежувати пересування по місту, закривати в'їзди і виїзди зі столиці, вкрай обмежувати пересування по місту людей. Все те, що я зараз перерахував, все це можливо ", - сказав Кличко.

Кличко, скріншот з відео
Кличко, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У Київській області лабораторно підтвердили захворювання вірусом Covid-19 у 10 осіб за минулу добу. Таким чином в області вже 15 пацієнтів з коронавірусом. В самому Києві медики зафіксували 29 випадків захворювання на Covid-19.

бов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, психолог Дмитро Карпачов застеріг про можливі проблеми в сім'ї під час карантину.

Як повідомляв портал Знай.иа, Комаровський пояснив, чому безглуздо купувати апарати для вентиляції легень.

Також портал Знай.иа писав, як носити медичні маски і захищають вони.