За минулу добу співробітники Держприкордонслужби України під час перевірки стану здоров'я громадян, які в'їжджають на територію держави, у жінки, яка повернулася з країни ЄС в аеропорту запідозрили Covid-19. Експрес-тест дав позитивний результат. Громадянка, незважаючи на вимоги лікарів, хотіла пройти лінію паспортного контролю і покинути межі аеропорту самостійно. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ, передає УНН.

Після роз'яснення про необхідність медогляду жінку доставили у лікарню Києва.

Фото з аеропорту "Бориспіль": Інформатор
Фото з аеропорту "Бориспіль": Інформатор

Жінка, у якої експрес-тест виявився позитивним, прилетіла в аеропорт "Бориспіль" евакуаційним рейсом з однієї з країн ЄС. Ця пасажирка-громадянка України, ігноруючи вимоги лікарів, хотіла пройти лінію паспортного контролю і покинути межі аеропорту. Після роз'яснювальної роботи про необхідність подальшого медичного обстеження, її направили в одну з лікарень столиці", - розповіли прикордонники.

Прикордонна служба закликала громадян, які прибувають в Україну - свідомо ставитися до свого здоров'я і безпеки оточуючих людей, не приховувати симптомів захворювань, скарг на своє самопочуття.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В ДПСУ також додали, що величезна кількість мандрівників, які підозрюють у себе наявність коронавірусу - активно повідомляють про це на кордоні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Україна закриває кордони з-за коронавіруса, як будуть працювати пункти пропуску — інтерактивна карта

Як повідомляє портал «Знай.ua» Сотні українських туристів опинилися в полоні коронавірус на Шрі-Ланці - "Нас залишили..."

Також «Знай.ua» писав, що 132 українців прибули на рідну землю спецрейсом з Парижа, подробиці