У Києві жінку не пустили в салон трамвая і вона вирішила провчити водія і кондуктора.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Так, у вівторок 24 березня киянка хотіла проїхатись у трамваї, щоб дістатися до місця призначення, але її не впустили. Це сталося на Подолі.

Недовго думаючи, жінка вирішила провчити кондуктора та водія трамвая і пішла прямо по рейках перед трамваєм, таким чином не даючи йому нормально рухатися. При цьому за трамваєм в який не впустили жінку рухався ще один,через це утворилася невелика тягучка.

Скріншот з відео


В кінцевому підсумку після бесіди жінка образумилась і дала громадського транспорту нормально рухатися. Зараз трамваї рухаються без будь-яких труднощів.

Скріншот з відео


Варто нагадати, що з 23 березня у Києві громадський транспорт перевозитиме людей тільки з спецперепустками і посвідченням особи. На вході в кожен автобус або тролейбус буде стояти поліцейський. Такі нововведення будуть діяти на час карантину через пандемію коронавірусу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Жінку не пустили у трамвай і вона вирішила всіх «провчити» Київ, вул Кирилівська (Поділ)

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 23 maart 2020

Нагадаємо, АТБ підвищив ціни на продукти під час коронавирусного карантину

Як повідомляв портал Знай.ua українська дівчина Джеймса Бонда Куриленко вилікувалася від коронавірус будинку - що робила знаменитість