В Україні через пандемію коронавірусу закриють всі аеропорти країни, виняток - аеропорт "Бориспіль".

Про це розповів прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

У вівторок, 24 березня в Україні закриють всі аеропорти і заборонять українцям подорожувати. На скільки закриють аеропорти країни ще не відомо. Зазначимо, що в цей період буде працювати тільки аеропорт "Бориспіль".

Аеропорт, фото УП
Аеропорт, фото УП

"Ми розуміємо, що рішення непопулярне і незручне. Але, ми бачимо, що темпи поширення коронавірусу збільшуються. Саме тому, ми повинні посилювати обмежувальні заходи", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Скріншоти

Зазначимо, що під час карантину слід уникати відвідування місць з великим скупченням людей. Також під час цього не варто залишати свій будинок без крайньої на те необхідності.

Як повідомляв портал Знай.иа українська дівчина Джеймса Бонда Куриленко вилікувалася від коронавірус будинку - що робила знаменитість