У Києві в громадський транспорт міста почнуть пускати тільки тих, хто має спеціальний пропуск, який засвідчує особу людини.

Про це повідомляє телеграм-канал "Україна Зараз".

У Києві з понеділка, 23 березня громадський транспорт буде перевозити людей тільки з спецперепустками і посвідченням особи. На вході в кожен автобус або тролейбус буде стояти поліцейський.

Скріншот з відео


У випадку, якщо у вас немає спеціального пропуску то необхідно пред'явити документ, що підтверджують місце роботи. Зазначимо, що проїзд залишається платним. Такі нововведення будуть діяти на час карантину через пандемію коронавірусу.

Скріншот з відео


Зазначимо, що на час карантину варто уникати відвідування місць де є велике скупчення людей. В цей період краще не виходити без крайньої на те необхідності.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що заступник міністра охорони здоров'я Андрій Семиволос дав рекомендації по проведенню богослужінь на період карантину, який ввели у зв'язку з поширенням коронавіруса.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Ватикані, який століттями підтримував віруючих у важкі й радісні хвилини, прийняли рішення відпустити гріхи".

Також "Знай.uа" писав, що Мінохоронздоров'я рекомендувало Церквам і релігійним організаціям по-можливості проводити Богослужіння в онлайн-режимі.