За останню добу в Україну в'їхали понад 15 тисяч осіб з різних країн. У одного з них підтвердили Covid-19.

Про це повідомляє телеграм-канал "Україна Зараз".

В Україну продовжують повертатися евакуйовані українці з різних країн світу. Так за останню добу повернулося майже 15 тисяч осіб. Зазначимо, що всім вимірюють температуру і відразу ж запитують про самопочуття.

Скріншот з відео

"У "Борисполі" один з пасажирів, який прилетів з-за кордону, погано себе почував. Йому зробили експрес-тест на коронавірус і той показав позитивний результат. Його доставили в інфекційне відділення лікарні", - сказано в повідомленні телеграм-каналу.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також відзначимо, що в Україну продовжать повертати українців. У понеділок, 23 березня прибуде ще два евакуаційних поїзда з Польщі та Латвії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що заступник міністра охорони здоров'я Андрій Семиволос дав рекомендації по проведенню богослужінь на період карантину, який ввели у зв'язку з поширенням коронавіруса.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , у Ватикані, який століттями підтримував віруючих у важкі й радісні хвилини, прийняли рішення відпустити гріхи".

Також "Знай.uа" писав, що Мінохоронздоров'я рекомендувало Церквам і релігійним організаціям по-можливості проводити Богослужіння в онлайн-режимі.