Навіть під час карантину злодії і шахраї не дрімають. Незважаючи на те, що під час карантину багато людей залишаються вдома і проникнути в чуже житло не так просто, крадіжки все ж трапляються і злодіям доводиться вигадувати нові схеми, передає "Місто -Х".

Так, стало відомо, що в Харкові , у ніч на 21 березня в одну з квартир по вулиці Руставелі постукали невідомі. Вони заявили, що прийшли з приводу тепло- та енергозбереження

"Стукали так наполегливо, що просто виносили двері. Погрози викликати поліцію не діяли, вони стали розповідати, що за хибний виклик нам буде штраф 365 гривень", - розповідають свідки події в Telegram-каналі "ВІХА".

поліція, скріншот з відео
поліція, скріншот з відео


Але такі аферисти з'явилися не тільки в Харкові. Так наприклад, мешканці столиці скаржаться, що по квартирах ходять невідомі в масках, називаються представниками міської влади і кажуть, що прийшли дезінфікувати квартиру від коронавірусу.

"А коли їм відкривають двері, вони бризкають в обличчя сльозогінним газом і грабують квартиру. Будьте обережні!", - повідомляють у соцмережах.

На даний момент особи злочинців не встановлено. Київські та харківські правоохоронці розшукують шахраїв.

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.