Стало відомо, що в неділю, 22 березня, біля входу в київські храми утворилися великі черги з бажаючих потрапити на службу. Про це повідомляє агентство УНН і оприлюднило відповідні кадри.

Чергу церква, УНН

Так, незважаючи на запроваджений на всій території України карантин, деякі люди все одно вирішили прийти на недільну службу в УПЦ разом зі своїми дітьми.

Також утворилася черга і до церкви на Березняках.

Чергу церква, УНН

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Слід нагадати, що в неділю — 11 день карантину у зв'язку з пандемією коронавірусу, який бушує по всьому світу та вбиває тисячі людей.

Варто відзначити, що у віруючих українців пропуск недільної служби без поважної на те причини є важким гріхом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що заступник міністра охорони здоров'я Андрій Семиволос дав рекомендації з проведення богослужінь на період карантину, який ввели у зв'язку з поширенням коронавірусу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Ватикані, який століттями підтримував віруючих у важкі й радісні хвилини, прийняли рішення відпустити гріхи".

Також "Знай.ua" писав, що МОЗ рекомендувало Церквам і релігійним організаціям по-можливості проводити Богослужіння в онлайнрежимі.