В умовах карантину київські підлітки шукають собі розваги будь-де, навіть у найнебезпечніших місцях. Про це повідомляє спільнота «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«Зовсім не найкращі забавки дітей під час карантину... До речі, два роки тому з цієї самої недобудови наші журналісти допомагали виносити дівчинку, яка впала з 6-метрової висоти. Тоді її із серйозними травмами забрали до лікарні. Як бачите, підлітки і досі полюбляють це місце», - пишуть у пабліку, додаючи, що йдеться про недобудову на проспекті Гонгадзе.

Фото: «Київ Оперативний»
Фото: «Київ Оперативний»

Фото: «Київ Оперативний»
Фото: «Київ Оперативний»

Фото: «Київ Оперативний»
Фото: «Київ Оперативний»
Фото: «Київ Оперативний»

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

«Ну не знаю, за нами теж батьки дивились, але недобудований 10-поверховий будинок було єдине місце, де ми шпилили в козаків-розбійників, і ховалися від дощу, і все нормально було, ну звичайно без травм не було жодного з нас, але хоч трішечки розуміння мали, що до шахти ліфта - це закрита зона, ну і все таке!!! Тому що не було ні гаджетів ні компів, ні інету, де всяку всячину показують, накшталт цих ютуберів-екстремалів», - зазначає дехто.

«Скільки пофігистів, а якщо це були ваші діти, ви б вже панікували. Не люди, а нелюди пішли...», «Так якого хріна не знесли два роки тому, якщо будь вже випадок з травмуванням дівчини», «Ну чому ж не найкращий. Коронавірус - мука. Мозок на асфальті - без мук», - коментують кияни.

Нагадаємо, які заходи запроваджують за порушення карантину в різних країнах світу

Як повідомляв портал Знай.uа, карантин триватиме і після 3 квітня: десятки тисяч потенційно заражених повернулися в Україну

Також портал Знай.uа писав, що українцям на карантині повернуть 50% зарплати