У Києві розшукують 20-річну дівчину, яка пішла з дому чотири дні тому і не повернулася. Про це повідомляють на сторінці «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, востаннє Ванадзе Альбіну бачили в районі Труханового острова. Їй 20 років, виглядає на свій вік або трохи молодше. Зріст дівчини – 1,62 метра. Волосся середньої довжини, фарбоване в червоний колір. На коренях – відрослі ділянки темно-русявого кольору.

На момент зникнення була одягнена в короткий плащ світло-бежевого кольору, сіру шапку з рожевою написом «Нью-Йорк», світлі джинси, шарф гірчичного кольору. Взута у білі кросівки зі вставками рожевого кольору.

З особливих прикмет рідні вказали родимку в пупку.

Фото: «Київ Оперативний»
Фото: «Київ Оперативний»
Фото: «Київ Оперативний»

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«У розмові може здатися трохи дивним, може називати себе Катею», - відзначають в паблике. Всіх, хто що-небудь знає про місце знаходження Альбіни, просять телефонувати матері дівчини Ірини Фомичевой, 066 498 72 07.

«Альбіна, мила, ми дуже чекаємо на тебе! Твої батьки, бабуся, сестрички дуже сильно люблять тебе і чекають зустрічі з тобою!», - пишуть родичі зниклої.

«Кому карантин, а кому гульки в голові...», «Щиро співчуваю батькам і близьким», - додають в коментарях до посту кияни.

Нагадаємо, раніше Під Києвом зник русявий хлопчина з пухкими губами, особливі прикмети і фото.

Як повідомляє портал «Знай.іа» Киянка з переляканими дітьми пустилася берега і знайшлася в несподіваному місці, замішаний чоловік.

"Знай.іа" писав, що Вийшов за букетом - у Харкові зник галантний чоловік у військовій формі.