У неділю, 22 березня, кияни прокинулися під похмурим небом і несподівано для себе виявили, що на вулиці йде сніг. Відповідні фото здивовані городяни публікують в соцмережах.

У звичайний рік таке погодне явище, як снігопад, навряд чи викликало б бурхливу реакцію городян навіть наприкінці березня – нерідко сніг у столиці затримувався і до початку квітня. Однак у цьому році сніг у Києві за всю аномально теплу зиму бачили не більше 2-3 разів, а березень вже встиг побити декілька температурних рекордів як найтепліший за останні 130 років метеорологічних спостережень. Тому не дивно, що кияни так здивовані ранкового снігопаду.

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

В соцмережах городяни діляться спостереженнями – кажуть, що сніг падає великими сніжинками і лягає досить густим шаром. Не відомо, як довго зможе пролежати в столиці березневий сніжок – синоптики обіцяють, що слідом за арктичним повітрям, що приніс Україні суттєве зниження температури, в країну повернеться весняне тепло – приблизно з четверга, 26 березня.

Нагадаємо, морозна стихія закриє львів'ян на власний карантин, прогулянки скасовуються.

Як повідомляв Знай.ua вчені розповіли, як зміниться клімат в Європі до 2030 року.

Також Знай.uа писав, після введення карантину багатьох українців почали звільняти з робіт або змушувати писання заяву самим, але це не законно. Українським працівникам розповіли, куди звертатися для захисту своїх прав.