За рішенням міської влади Києва, з понеділка, 23 березня, у столиці буде призупинено пасажирські перевезення у всіх видах наземного транспорту. Однак для окремих категорій громадян діятиме особливий режим перевезень. Про це повідомили у КМДА, публікуючи карти спеціальних маршрутів та їх перелік.

Як зазначається, скористатися послугами громадського транспорту в умовах карантину зможуть ті громадяни, які працюють на стратегічно важливих підприємствах міста та забезпечують його нормальну життєдіяльність – працівники аптек, медики, силовики, рятувальники, комунальники, продавці продовольчих магазинів, і т. д.

Щоб скористатися послугами громадського транспорту, представникам цих категорій населення необхідно мати при собі відповідне посвідчення, перепустку, документи, що підтверджують особу та засоби особистого захисту – медичну маску або респіратор.

Видавати перепустки повинні на місцях працевлаштування громадян, додали у КГГА. Решту мешканців столиці просять залишатися вдома та не порушувати карантинного режиму.

Додамо, що «Київпастранс» запустив шість автобусних спеціальних маршрутів, п’ять тролейбусних та шість трамвайних.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Скрін, КМДА

Скрін, КМДА

Як повідомляв Знай.ua, складно добиратися на роботу під час карантину не лише лікарям, але і працівників продовольчих магазинів. Тому популярним супермаркетам, в яких працює багато персоналу, доводиться змінити графік роботи. Ми розповіли коли вони тепер будуть відкриті.

Також Знай.ua писав, після введення карантину багатьох українців почали звільняти з робіт або змушувати писання заяву самим, але це не законно. Українським працівникам розповіли, куди звертатися для захисту своїх прав.

Нагадаємо, зараз у багатьох людей буде чимало вільного часу, особливо у студентів і школярів. Але цей час можна зайняти весело – багато ігор тепер безкоштовні.