Карантин по коронавирусу в Києві посилюють. Про рішення повністю зупинити пасажирські перевезення в столиці повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«У країні вже введені обмежувальні заходи. Вони будуть значно жорсткіше в найближчі дні – це продиктовано необхідністю! Це потрібно робити!», - повідомив він.

«Київ зупиняє пасажирські перевезення, крім працівників екстрених служб аптек і продуктових магазинів. З неділі», - написав чиновник, відзначивши, що в Києві зупиниться рух всіх видів громадського транспорту - тролейбуси, трамваї, маршрутки.

«На даний момент в країні має працювати тільки критично необхідні суб'єкти господарювання, незалежно від форм власності! Підприємства критичної промислової інфраструктури – решта мають бути закриті і люди повинні бути вдома на карантині. Не звільнені, не надіслані за свій рахунок, – на карантині! – про збитки і компенсації подумаємо і вирішимо пізніше, коли виживемо!», - додав Аваков.

Скрін, Facebook Арсен Аваков
Скрін, Facebook Арсен Аваков

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скрін, Facebook Арсен Аваков
Скрін, Facebook Арсен Аваков
Скрін, Facebook Арсен Аваков

«Не бачу причин для обмеження пересування на особистому автотранспорті. Не розумію, чому інші країни думаю про збитки і компенсації" відразу, зараз, а ви вирішили зробити це "пізніше, коли виживемо"», «Поділіться з народом грошима, щоб жити під час карантину. Після карантину розрахуємося», - пишуть в коментарях українці.