Поки в Києві ввели карантинні обмеження через коронавірус, жителі столиці не дуже-то дотримуються рекомендацій залишатися вдома і не збиратися великими компаніями. Замість цього багато хто, скориставшись чудовою погодою та раптовою перервою в роботі, вирушили смажити шашлики на природі. У столиці вирішили боротися з такими сміливими "шашличниками" особливими методами, повідомляють у телеграм-каналі «Київ сьогодні», публікуючи відповідну фото.

На опублікованому фото – мангали, розташовані на набережній Дніпра в межах Києва. Щоб обмежити до них доступ відпочиваючих, мангали обернули целофановою плівкою, захисною стрічкою і прикріпили оголошення, в якому попереджають, що на період карантину користуватися мангалами заборонено.

Фото: телеграм-канал «Київ сьогодні»
Фото: телеграм-канал «Київ сьогодні»
Фото: телеграм-канал «Київ сьогодні»

«Користуватися заборонено!» - говориться в оголошенні.

«Все, більше ніяких шашликів. Набережна. Київ», - написали автори поста в Телеграм.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще