Київ сильніше всіх інших населених пунктів України ризикує зіткнутися зі зростанням кількості громадян, заражених смертельно небезпечним коронавірусом. Про це заявив столичний градоначальник Віталій Кличко в ефірі ток-шоу Савіка Шустера.

За словами мера, ймовірність зараження коронавірусом в столиці – максимальна з-за великої концентрації людей і величезної кількості тих, хто повертається через Київ з-за кордону.

Найближчим часом кількість випадків зараження коронавірусом в українській столиці, швидше за все, зросте. У зв'язку з цим Кличко звернувся до городян з проханням з розумінням і терпінням поставитися до введених обмежень, таким, як закриття метро і норми з перевезення пасажирів у громадському транспорті.

«Багато критикують те, що метро закрито, і абсолютно не прислухаються до рекомендацій не користуватися громадським транспортом, по можливості не виїжджати в місто», - поскаржився він, зазначивши, що зараз вкрай важливо реагувати на небезпеку вчасно, а не пропустити критичний момент, як це було в охоплених епідемією небезпечного захворювання Італії та Іспанії.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Кличко пообіцяв, що в разі виявлення нових хворих у Києві посилять карантинні заходи.

Нагадаємо, українські заробітчани з підозрою на коронавірус втекли з лікарні.

Як повідомляв портал Знай.uа, більше 500 чоловік відправили на самоізоляцію з-за коронавіруса на Полтавщині.

Також портал Знай.uа писав, що буде в Україні з-за карантину з зарплатами і відпустками.