В Київ у п'ятницю 20 березня і вранці в суботу, 21 березня, прибули кілька поїздів «Інтерсіті+», які виїхали з польського міста Перемишль. Про це повідомляє видання Status Quo.

Як зазначається, кілька сотень співгромадян, які прибули з Польщі, де днями оголосили епідемію коронавіруса, одразу ж вирушили до вокзалу по домівках. Нікого з них не оглядали на предмет зараження або ознак гострих респіраторних інфекцій.

Медичного контролю на столичному вокзалі не було, пасажирам "польського" поїзду навіть не виміряли температуру. При цьому найближчим часом з Польщі в Україну повинні повернутися ще 17 тисяч українців, а зовсім нещодавно 20 тисяч українців були повернуті на батьківщину з Єгипту.

Тим часом карантин в Україні можуть продовжити, деякі фахівці говорять про продовження обмежувальних заходів щонайменше до літа.

Також Знай.uа писав, Комаровський дав цінні поради батькам на час карантину з коронавирусу - прогулянки, безпека та імунітет.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще