У разі, якщо кияни продовжать порушувати умови карантину, обмежувальних заходів у столиці можуть продовжити. Про це заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, не всі кафе і магазини в столиці дотримуються карантину по коронавирусу, а городяни продовжують відвідувати людні місця і їздити в громадському транспорті з порушенням рекомендацій лікарів. Якщо подібні дії триватимуть і далі, карантин у столиці доведеться продовжити. Це означає, що обмежувальні заходи не обмежаться терміном до 3 квітня.

"Якщо кияни будуть сидіти вдома, виходити на вулицю тільки за продуктами і при цьому дотримуватися дистанції між людьми - тоді все може завершитися на початку квітня. Якщо ж кияни будуть безвідповідальними - тоді складно прогнозувати, коли перестануть діяти обмеження", - зазначив чиновник.

В даний час в столиці зафіксовано три підтверджених випадки зараження коронавірусом.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Лукашенко вирішив "прикольнутися" і налякав коронавірусом генсека ОДКБ.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавірус відео.

Також "Знай.uа" писав, "Коронавірус - спусковий гачок глобальної кризи", - експерт розповів про колапс, який чекає українців.