У Києві інфекційне відділення Олександрівської лікарні, куди госпіталізують хворих з підозрою на коронавірус, охороняють військовослужбовці Національної гвардії України.

Про це розповіла лікар-інфекціоніст, член оперативного штабу із запобігання поширенню коронавірусу Ольга Голубовська в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі 1+1.

Так, Ольга Голубовська розповіла, що на попередніх вихідних були зафіксовані такі випадки, коли у відділення в якому лежать люди з підозрою на коронавірус ломилися здорові люди.

Нацгвардія охороняє Олександрівську лікарню Києва / фото УНІАН


"Люди ломилися в інфекційне відділення, щоб пройти тестування на коронавірус. Зараз в Олександрівській лікарні чергує Нацгвардія, тому відділення вже працює спокійніше", - зазначила вона.

Медик зазначила, що на даний момент всіх перевірить на тест-системах неможливо. Цього ніхто не може собі дозволити, навіть система охорони здоров'я США. Але при цьому Голубовська зазначила, що в Україні буде розширення доступу до тестування.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України на три тижні запровадив карантин на всій території України для протидії коронавірусу з Китаю. Через це в Україні скасовано всі масові заходи та введені обмеження по кількості перевезень пасажирів за один раз. При цьому українцям радять як можна більше сидіти вдома і не залишати його без крайньої на те необхідності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, які заходи вводять за порушення карантину в різних країнах світу

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа , карантин триватиме і після 3 квітня: десятки тисяч потенційно заражених повернулися в Україну

Також портал Знай.uа писав, що українцям на карантині повернуть 50% зарплати