По вулицях Києва вже їздять автомобілі, обладнані гучномовцями, які закликають жителів столиці дотримуватися карантину у зв'язку з поширенням смертельно небезпечного коронавіруса. Про це повідомляють у ДСНС.

Аналогічні заходи будуть вжиті і в інших українських містах.

Зокрема, українцям нагадують про те, що без крайньої необхідності не варто залишати своїх осель і краще уникати місць масового скупчення людей. Крім того, виходячи на вулицю, варто використовувати захисні медичні маски і не підходити один до одного ближче, ніж на два метра.

У Києві організовано курсування автомобіля оперативно-рятувальної служби, обладнаного гучномовними пристроями

Сьогодні у Києві, а відзавтра по всій Україні: задля інформування громадян про необхідність дотримуватися санітарно-гігієнічних норм і правил, спрямованих на запобігання зараженню коронавірусною інфекцією, організовано курсування автомобілів оперативно-рятувальної служби, обладнаного гучномовними пристроями. Рятувальники нагадують! У зв’язку з карантином, громадянам наполегливо рекомендується без крайньої необхідності не залишати місця проживання! ❌ не виходьте на вулицю без нагальної потреби; ❌ не відвідуйте місця скупчення людей; ✅ під час перебування на вулиці одягайте захисні маски, зберігати дистанцію між людьми не менше ніж 2 метри; ✅ дотримуйтесь заходів особистої гігієни; ✅ подбайте про близьких та рідних людей літнього віку, забезпечивши їх усім необхідним, аби їм не довелось виходити на вулицю. Дисципліна та виконання усіх особистих та загальних заходів безпеки є протидією поширенню коронавірусної інфекції!

Geplaatst door ДСНС України op Donderdag 19 maart 2020

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Також важливо дотримуватися правил особистої гігієни – мити руки з милом і не торкатися обличчя руками.

Літнім людям необхідна особлива захист – їм краще утриматися від прогулянок і відвідування родичів. Замість цього потрібно забезпечити їх всім необхідним для нормального життя, обмеживши їх пересування по вулицях.

Нагадаємо, Лукашенко вирішив "прикольнутися" і налякав коронавірусом генсека ОДКБ.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавірус відео.

Також "Знай.uа" писав, "Коронавірус - спусковий гачок глобальної кризи", - експерт розповів про колапс, який чекає українців.