Не встигли кияни оговтатися від введення в місті карантину по коронавирусу, як у КМДА заговорили про нові обмежувальні заходи - режимі надзвичайної ситуації. Про це заявив заступник мера столиці Микола Поворозник у своєму інтерв'ю виданню «РБК-Україна».

Причина введення режиму надзвичайної ситуації – у місті зафіксовано вже три випадки смертельно небезпечного захворювання. Аналогічні заходи обмеження були введені у всій Київській області, а також у Житомирській та Чернівецькій областях.

Фото: Національна поліція України
Фото: Національна поліція України
Фото: Національна поліція України

За словами Поровозника, рішення про введення надзвичайної ситуації в Києві вже прийнято, залишилося тільки завершити юридичні процедури з документами.

«Насправді, рішення про надзвичайної ситуації введено державною надзвичайною комісією по всій території країни 10 березня. Ми підтвердили посилення обмежувальних заходів і ввели надзвичайну ситуацію на території Києва. Всі заходи, які є при надзвичайній ситуації, в Києві вже впроваджуються», - додав він.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Лукашенко вирішив "прикольнутися" і налякав коронавірусом генсека ОДКБ.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавірус відео.

Також "Знай.uа" писав, "Коронавірус - спусковий гачок глобальної кризи", - експерт розповів про колапс, який чекає українців.